צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
פריטטה תפוחי אדמה משודרגת
רוצים לארגן בראנץ' שלא יפסיקו לדבר עליו? בתור התחלה כדאי שתאמצו את המתכון הזה לפריטטה של ביצים ותפוחי אדמה - תוסיפו גם גבינה מעולה, והאורחים שלכם לא ירצו לעזוב
בת חן דיאמנט | mako אוכל
| פורסם 20/03/17
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
כף שמן זית
50 גרם חמאה
4 תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות קטנות
עלים מ-5 ענפי זעתר, קצוצים
מלח
פלפל שחור
7 ביצים טרופות
100 גרם גבינת מנצ'גו, חתוכה לקוביות
צ'ילי פרוס לטבעות
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת רחבה. מוסיפים שמן זית וחמאה, ואת קוביות תפוחי האדמה. משחימים כ-7 דקות על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב.
2 מתבלים בזעתר קצוץ, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
3 מוסיפים את הביצים הטרופות. בעזרת כף עץ מזיזים את תפוחי האדמה כך שהביצים ייכנסו תחתיהם.
4 מוסיפים גבינת מנצ'גו וצ'ילי.
5 מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ומשחימים כ-5 דקות.
6 מוציאים מהתנור ומגישים חם.