אוכל
תמונת AVI׃ מצעד האוכל הישראלי

חריימה טריפוליטאי

המנה האהובה כפי שהכינו בטריפולי מדג הבורי

בינו גבסו | צו בישול | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 156 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 שיני שום

כף וחצי פפריקה חריפה

כף וחצי פפריקה מתוקה

שליש כוס שמן סויה

שש יחידות סטייק בורי

2 כפות רסק עגבניות

כף כמון

כף קימל

כף שטוחה מלח

אופן ההכנה:

1 קוצצים שום, מניחים אותו בסיר עם שמן סויה.

2 לאחר שתי דקות, מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, שופכים רסק עגבניות ומים.

3 מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כעשר דקות.

4 מתבלים עם כמון, קימל ומלח ומניחים לזה להתבשל כחמש דקות.

5 חותכים את הבורי לפרוסות דקות.

6 מכניסים את הדגים לסיר, הרוטב צריך לכסות את הדגים.

7 מנערים את הסיר כל כמה דקות וממשיכים לבשל עוד כחמש עשרה דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לפסח