תמונת AVI׃ מצעד האוכל הישראלי
חריימה טריפוליטאי
המנה האהובה כפי שהכינו בטריפולי מדג הבורי
בינו גבסו | צו בישול
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
10 שיני שום
כף וחצי פפריקה חריפה
כף וחצי פפריקה מתוקה
שליש כוס שמן סויה
שש יחידות סטייק בורי
2 כפות רסק עגבניות
כף כמון
כף קימל
כף שטוחה מלח
אופן ההכנה:
1 קוצצים שום, מניחים אותו בסיר עם שמן סויה.
2 לאחר שתי דקות, מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, שופכים רסק עגבניות ומים.
3 מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כעשר דקות.
4 מתבלים עם כמון, קימל ומלח ומניחים לזה להתבשל כחמש דקות.
5 חותכים את הבורי לפרוסות דקות.
6 מכניסים את הדגים לסיר, הרוטב צריך לכסות את הדגים.
7 מנערים את הסיר כל כמה דקות וממשיכים לבשל עוד כחמש עשרה דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!