צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
פסטה עגבניות פוטנסקה בסיר אחד
אנחנו כבר מזהירים, המתכון הזה הולך לפגוע קשות במאגר התירוצים שלכם: מנת פסטה יפה ועוקצנית שמכינים ברבע שעה כולל הכל (מצד שני, אף אחד לא צריך לדעת שזה כל מה שזה לקח)
שף קובי אביטן, מסעדת רפאלו | mako אוכל
| פורסם 17/10/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
2 עגבניות אדומות בשלות, קצוצות
בצל בינוני לבן, קצוץ גס או פרוס
עלי בזיליקום משלושה גבעולים
4 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
קופסת שימורים של אנשובי, עם השמן
1 פלפל צ'ילי טרי אדום, קצוץ
2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות (40 גרם)
15 זיתי קלמטה מגולענים
כף וחצי צלפים (30 גרם)
3 וחצי כוסות מים
כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור טחון
2 כפיות צ'ילי גרוס
50 גרם פרמזן, לפיזור לפני ההגשה
אופן ההכנה:
1 שמים את כל המרכיבים למעט הפרמזן בסיר ומביאים לרתיחה.
2 מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.
3 מפזרים פרמזן ומגישים.