אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

דלעת עם בצל וצימוקים

תבשיל פשוט וטעים שיכול לשמש כארוחה או כתוספת נהדרת לשולחן החג

סמדר וקנין | mako | פורסם 15/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 בצל

שמן לטיגון

דלעת

פלפל שחור גרוס

כורכום

כף סוכר

קינמון

כוס מים רותחים

כף מרק עוף

חצי כוס מים נוספת

צימוקים

אופן ההכנה:

1 פורסים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה בסיר רחב.

2 מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות אחידות. מוסיפים לבצל ומתבלים עם פלפל, כורכום, כף סוכר ומעט קינמון.

3 ממיסים את מרק העוף בכוס המים הרותחים ושופכים לסיר.

4 מוסיפים את כוס המים השנייה ומוסיפים את הצימוקים.

5 מבשלים 15 דקות נוספות ומגישים.