צילום׃ יחסי ציבור
דלעת עם בצל וצימוקים
תבשיל פשוט וטעים שיכול לשמש כארוחה או כתוספת נהדרת לשולחן החג
סמדר וקנין | mako
| פורסם 15/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
2 בצל
שמן לטיגון
דלעת
פלפל שחור גרוס
כורכום
כף סוכר
קינמון
כוס מים רותחים
כף מרק עוף
חצי כוס מים נוספת
צימוקים
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה בסיר רחב.
2 מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות אחידות. מוסיפים לבצל ומתבלים עם פלפל, כורכום, כף סוכר ומעט קינמון.
3 ממיסים את מרק העוף בכוס המים הרותחים ושופכים לסיר.
4 מוסיפים את כוס המים השנייה ומוסיפים את הצימוקים.
5 מבשלים 15 דקות נוספות ומגישים.