תמונת AVI׃ mako
ברוקולי בעשבי תיבול
מתכון למנת ברוקולי עם תימין, מרווה, רוזמרין ואורגנו. תוספת טעימה ומנצחת
דניאל תירוש | מאסטר שף
| פורסם 07/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
המצרכים:
ראש ברוקולי
50 גרם חמאה
גבעול תימין
גבעול מרווה
גבעול רוזמרין
גבעול אורגנו
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים לה את עשבי התיבול.
2 חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים ומכניסים למחבת. מקפיצים, ומניחים להם לספוג את טעם החמאה והתבלינים.
3 מוציאים את הברוקולי לצלחת, ללא גבעולי התבלינים. ממליחים ומפלפלים בעדינות (לא חובה) ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!