אוכל
תמונת AVI׃ mako

ברוקולי בעשבי תיבול

מתכון למנת ברוקולי עם תימין, מרווה, רוזמרין ואורגנו. תוספת טעימה ומנצחת

דניאל תירוש | מאסטר שף | פורסם 07/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

המצרכים:

ראש ברוקולי

50 גרם חמאה

גבעול תימין

גבעול מרווה

גבעול רוזמרין

גבעול אורגנו

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים לה את עשבי התיבול.

2 חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים ומכניסים למחבת. מקפיצים, ומניחים להם לספוג את טעם החמאה והתבלינים.

3 מוציאים את הברוקולי לצלחת, ללא גבעולי התבלינים. ממליחים ומפלפלים בעדינות (לא חובה) ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!