אוכל

סלט ירקות שורש אינדונזי

אוקיי, כשדמיינו סלט כרוב זה ממש לא מה שחשבנו עליו. קבלו סלט טעים טעים עם קולרבי וגזרים, שהשוס האמיתי שלו הוא הרוטב האסייתי שמבוסס על סויה, צ'ילי מתוק, שומשום וחמאת בוטנים

אינס שילת ינאי | מאסטר שף, שסטוביץ | פורסם 05/12/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 317 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 כוס כרוב לבן פרוס לרצועות דקיקות

חצי כוס כרוב סגול פרוס לפרוסות דקיקות

2 גזרים כתומים, חתוכים לגפרורים דקים

1 קולרבי, חתוך לגפרורים דקים

חצי כוס כוסברה קצוצה

לרוטב:

3 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות שמן שומשום

חצי פלפל צ'ילי אדום, קצוץ

כף חמאת בוטנים

חצי כפית ג'ינג'ר כתוש

2 שיני שום, כתושות

2 כפות מיץ לימון

להגשה:

כוס בוטנים קלויים, קצוצים

3 כפות שומשום קלוי

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

2 מחממים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב כ-3 דקות.

3 שופכים את הרוטב על הסלט, ומערבבים.

4 מפזרים בוטנים קצוצים ושומשום קלוי ומגישים.