אוכל
תמונת AVI׃ mako

קציצות ירק אפויות

איך ניתן לצלוח את מתקפת הקלוריות בלי להרגיש אשמים? בדיוק כך

אושרת לוי | mako אוכל | פורסם 03/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שתי כוסות ירק: תפוח אדמה/ בטטה/ קישואים

בצל בינוני קצוץ דק

2 ביצים

2 כפות גדושות של קמח תופח

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מגרדים גס את הירק בפומפייה וסוחטים מנוזלים.

2 מוסיפים את הביצים תוך ערבוב.

3 מוסיפים לתערובת קמח תופח ומתבלים לפי הטעם.

4 יוצרים קציצות בתבנית רינג עגולה (ניתן להכין גם כפשטידה).

5 אופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות.