תמונת AVI׃ mako
קציצות ירק אפויות
איך ניתן לצלוח את מתקפת הקלוריות בלי להרגיש אשמים? בדיוק כך
אושרת לוי | mako אוכל
| פורסם 03/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
שתי כוסות ירק: תפוח אדמה/ בטטה/ קישואים
בצל בינוני קצוץ דק
2 ביצים
2 כפות גדושות של קמח תופח
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מגרדים גס את הירק בפומפייה וסוחטים מנוזלים.
2 מוסיפים את הביצים תוך ערבוב.
3 מוסיפים לתערובת קמח תופח ומתבלים לפי הטעם.
4 יוצרים קציצות בתבנית רינג עגולה (ניתן להכין גם כפשטידה).
5 אופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות.