אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סלט פסטה קר

סלט פסטה קר מעוטר באטריות איטלקיות עם ירקות קלויים, זיתי קלמטה וגבינת פטה

זיו רשף | mako אוכל | פורסם 15/11/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

100 גרם חציל פרוס עגול בעובי 1 ס"מ

100 גרם בטטה פרוסה בעובי 1 ס"מ

100 גרם זוקיני פרוס בעובי 1/2 ס"מ

50 גרם פלפל אדום

50 גרם פלפל צהוב

50 גרם פטריות שמפיניון

100 גרם עגבניות שרי חצויות (8-10 עגבניות)

מלח

תימין קצוץ

200 גרם פסטה ראדיאטורי מבושלת

20 גרם זיתי קלמטה מגולענים

50 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות

20 גרם עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 מברישים את פרוסות החציל והבטטה בשמן זית וקולים על גריל חם.

2 מברישים את הזוקיני בשמן זית וקולים על גריל חם.

3 קולים את הפלפלים על הגריל, מצננים וקולפים.

4 קולים את פטריות השמפניון.

5 מערבבים את הירקות יחד ומתבלים במלח ים ותימין קצוץ.

6 מחממים את הפסטה, מערבבים עם הירקות המתובלים, מוסיפים את הזיתים, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום.

7 מתבלים בשמן זית, מעט פלפל שחור גרוס ומלח ים.