אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פילה דג צרוב עם סלסה אננס וטרגון

שילוב טעמים שנותן מתיקות למנה

רונית פנסו | גלובס | פורסם 27/08/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לדג

נתחי דג ים מכל סוג שאוהבים, נקיים מעור ומעצמות במשקל כ-200 גרם כל אחד

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

לסלסה

2 כוסות קוביות אננס, רצוי טרי

1 בצל אדום קטן קצוץ דק

2 כפות עלי טרגון טרי קצוץ גס

חצי פלפל ירוק חריף, או לפי הטעם, קצוץ גס

מיץ מלימון גדול בשל

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת פסים עד שהיא חמה מאוד.

2 מברישים את הדג בשמן זית ומניחים את הנתח במחבת החמה. צולים 4-5 דקות. הופכים בעזרת מרית וצולים מהצד השני עוד 4-5 דקות, תלוי בעובי הנתח.

3 במקביל, מכינים את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים בקערה.

4 מוציאים את הדג מהמחבת, זורים מעליו מלח גס ופלפל גרוס. מגישים מיד, עם הסלסה בצד.

>> כל המתכונים לראש השנה