אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

סלט לוביה צרובה עם שום, תימין ולימון

מתכון לסלט לוביה שסיפק לנו נאור כהן, השף של מסעדת השומר 1. אם ראיתם ונדלקתם, מהרו להכין, כי העונה של הלוביה קצרה במיוחד. המלצת השף: לחלוט בקצרה ולחתוך אותה גס

נאור כהן, השומר 1 | אוכל טוב, mako | פורסם 07/08/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

סלט ל-4 סועדים:

900 גרם לוביה טרייה

2 כפות שמן זית

גבעול תימין טרי

קורט מלח גס

קורט פלפל שאטה

6 שיני שום כתושות

מיץ מ-3 לימונים

100 גרם שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה:

1 מלהיטים מחבת.

2 צורבים את הלוביה על המחבת הלוהטת עם שמן זית וגבעול תימין.

3 מוסיפים את המלח ואת הפלפל שאטה והשום.

4 מוסיפים את מיץ הלימון.

5 מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השקדים. 

המתכונים באדיבות מסעדת השומר 1 | לאינסטגרם של המסעדה לחצו כאן.