צילום׃ Stephan Hoerold, Istock
תאנים ממולאים בגבינות של יהלי סובול
תאנים ממולאים בגבינות
יהלי סובול | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 28/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
12 תאנים
100 גרם גבינת רוקפור
200 גרם גבינה לבנה 5% עם עירית
4 כפות אגוזים טחונים
4 כפות דבש
8 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות את התאנים חוצים ככה שהפתח למעלה (לא חוצים לחצי) מרסקים את הרוקפור ומערבבים עם גבינה לבנה. ממלאים את התאנים מפזרים מעל את האגוזים הטחונים את החומץ והדבש מערבבים בכוס ויוצקים טיפה על כל תאנה. מכניסים לתנור ל-15 דק' על חום של 180 מעלות.