אוכל
צילום׃ אורן שלו, mako אוכל

פשטידת בטטה וגבינות

פשטידה דלת קלוריות, קלה להכנה ומשביעה. רק 15 דקות עבודה

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 21/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 334 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל סגול, חתוך לפרוסות

2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות

קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם)

2 ביצים

100 גרם גבינת באפלו 4%, מגורדת (אם אין, אפשר להסתפק בעמק 5%)

3 כפות קמח

מלח ופלפל גרוסים

תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והבטטות כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככים.

2 מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל.

3 מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.

4 אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.