אוכל
תמונת AVI׃ mako

צ'אק צ'אק

אטריות מסוכרות וקראנצ'יות בליווי סירופ סוכר משגע

סימה איפרגן | מאסטר שף | פורסם 24/08/11 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 130 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לצ'אק צ'אק

5 ביצים

כף ברנדי

1 כפית מלח

5 כוסות קמח

3-4 כפות מים פושרים

לסירופ הסוכר

1 ק"ג סוכר

3 כוסות מים

2-3 פרוסות לימון

חופן אגוזים ופיסטוקים

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי הצ'אק צ'אק יחדיו עד קבלת בצק רך.

2 מרדדים במכונת פסטה לאטריות רחבות.

סירופ סוכר:

1 מביאים לרתיחה את הסוכר, המים והלימון, מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל 35 דקות עד הסמכה.

2 במקביל שוברים גס אגוזים ופיסטוקים.

3 מטגנים את האטריות בשמן עמוק עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

האיחוד:

1 מערבבים בקערה את האגוזים והפיסטוקים יחד עם האטריות המטוגנות.

2 יוצקים את כל סירופ לקערה, מערבבים בעדינות ומוציאים כשכל האטריות עטופות בסירופ.

3 מסדרים בצלחת ומגישים.