תמונת AVI׃ mako
צ'אק צ'אק
אטריות מסוכרות וקראנצ'יות בליווי סירופ סוכר משגע
סימה איפרגן | מאסטר שף
| פורסם 24/08/11
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
לצ'אק צ'אק
5 ביצים
כף ברנדי
1 כפית מלח
5 כוסות קמח
3-4 כפות מים פושרים
לסירופ הסוכר
1 ק"ג סוכר
3 כוסות מים
2-3 פרוסות לימון
חופן אגוזים ופיסטוקים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי הצ'אק צ'אק יחדיו עד קבלת בצק רך.
2 מרדדים במכונת פסטה לאטריות רחבות.
סירופ סוכר:
1 מביאים לרתיחה את הסוכר, המים והלימון, מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל 35 דקות עד הסמכה.
2 במקביל שוברים גס אגוזים ופיסטוקים.
3 מטגנים את האטריות בשמן עמוק עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
האיחוד:
1 מערבבים בקערה את האגוזים והפיסטוקים יחד עם האטריות המטוגנות.
2 יוצקים את כל סירופ לקערה, מערבבים בעדינות ומוציאים כשכל האטריות עטופות בסירופ.
3 מסדרים בצלחת ומגישים.