נאגטס עם סלט קולוסלואו וצ'אטני ליצ'י
מנה קיצית, מרעננת ומשביעה. אחרי שבחרתם באחד מהממרחים הנפלאים כל הנותר הוא לגלגל את הטורטייה ולתת ביס
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
לטורטיות
4 כוסות קמח
1.5 כוסות מים פושרים
3 כפות שמן
1 כף אבקת אפייה
לליצ'יסלואו
10 ליצ'י ללא גרעין חתוכים לקוביות
2 בצלי שאלוט חתוכים דק
2 פלפלים שטה יבשים
2 כוסות סוכר
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
בנוסף
5 כפות מיונז
צרור כוסברה קצוץ
שתי שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
חצי כרוב חתוך דק
גזר חתוך דק
לנאגטס
4 כוסות קורנפלקס רגיל
1/2 כוס שקדים מולבנים
1/2 כוס שומשום
2 נתחי פרגית חתוכים לארבעה ריבועים
4 כפות סוכר
קערת קמח
ביצה טרופה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
הטורטיות:
1 לשים את כל המרכיבים יחד ונותנים לבצק לנוח ל-20 דק'.
2 מרדדים לטורטיות עגולות, קולים על מחבת עד להזהבה (מכל צד).
הליצ'יסלואו:
1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הליצ'יסלואו ומבשלים כ 10 דק' עד לריכוך.
2 מרסקים בבלנדר ומערבבים עם המיונז, צרור הכוסברה הקצוץ, שתי שיני השום ומיץ הלימון.
3 מערבבים את הכל עם הכרוב והגזר.
נאגטס:
1 טוחנים את הקורנפלקס, השקדים, השומשום והסוכר בבלנדר לקבלת תערובת פירורית.
2 טובלים כל נתח פרגית בקמח, בביצה ולבסוף בתערובת הפירורים.
3 מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום.