אוכל
תמונת AVI׃ mako

נאגטס עם סלט קולוסלואו וצ'אטני ליצ'י

מנה קיצית, מרעננת ומשביעה. אחרי שבחרתם באחד מהממרחים הנפלאים כל הנותר הוא לגלגל את הטורטייה ולתת ביס

אילן ויסברוד | מאסטר שף | פורסם 31/08/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לטורטיות

4 כוסות קמח

1.5 כוסות מים פושרים

3 כפות שמן

1 כף אבקת אפייה

לליצ'יסלואו

10 ליצ'י ללא גרעין חתוכים לקוביות

2 בצלי שאלוט חתוכים דק

2 פלפלים שטה יבשים

2 כוסות סוכר

1/4 כוס יין לבן חצי יבש

בנוסף

5 כפות מיונז

צרור כוסברה קצוץ

שתי שיני שום כתושות

מיץ מלימון אחד

חצי כרוב חתוך דק

גזר חתוך דק

לנאגטס

4 כוסות קורנפלקס רגיל

1/2 כוס שקדים מולבנים

1/2 כוס שומשום

2 נתחי פרגית חתוכים לארבעה ריבועים

4 כפות סוכר

קערת קמח

ביצה טרופה

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

הטורטיות:

1 לשים את כל המרכיבים יחד ונותנים לבצק לנוח ל-20 דק'.

2 מרדדים לטורטיות עגולות, קולים על מחבת עד להזהבה (מכל צד).

הליצ'יסלואו:

1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הליצ'יסלואו ומבשלים כ 10 דק' עד לריכוך.

2 מרסקים בבלנדר ומערבבים עם המיונז, צרור הכוסברה הקצוץ, שתי שיני השום ומיץ הלימון.

3 מערבבים את הכל עם הכרוב והגזר.

נאגטס:

1 טוחנים את הקורנפלקס, השקדים, השומשום והסוכר בבלנדר לקבלת תערובת פירורית.

2 טובלים כל נתח פרגית בקמח, בביצה ולבסוף בתערובת הפירורים.

3 מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום.