אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט תפוחי אדמה משודרג

סלט עם תפוח אדמה, גזר, מלפפון חמוץ ואפונה עם רוטב מיונז תוצרת בית

יואב בלימן | מסעדת פרידה קאלו | פורסם 17/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 0.8 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 תפוחי אדמה, קלופים ומבושלים, חתוכים לקוביות

1 גזר, קלוף ומבושל, חתוך לקוביות

1 בצל סגול קצוץ

2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות

1/2 כוס אפונה, מופרדת ומבושלת (אפשר גם אפונה שמגיעה קפואה)

לרוטב:

2 כפות חומץ

2 שיני שום קלופות

1 כפית חרדל

1 חלמון ביצה

1.5 כוסות שמן סויה

1 כף עלי זעתר טריים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מניחים את כל מרכיבי הרוטב פרט לשמן במעבד מזון. מפעילים ולאט לאט מזלפים את השמן פנימה, עד שמתקבל מרקם מיונזי.

2 מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, מוסיפים 5-6 כפות רוטב ומערבבים שנית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח