צילום׃ עודד קרני
סלט תפוחי אדמה משודרג
סלט עם תפוח אדמה, גזר, מלפפון חמוץ ואפונה עם רוטב מיונז תוצרת בית
יואב בלימן | מסעדת פרידה קאלו
| פורסם 17/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 תפוחי אדמה, קלופים ומבושלים, חתוכים לקוביות
1 גזר, קלוף ומבושל, חתוך לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות
1/2 כוס אפונה, מופרדת ומבושלת (אפשר גם אפונה שמגיעה קפואה)
לרוטב:
2 כפות חומץ
2 שיני שום קלופות
1 כפית חרדל
1 חלמון ביצה
1.5 כוסות שמן סויה
1 כף עלי זעתר טריים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מניחים את כל מרכיבי הרוטב פרט לשמן במעבד מזון. מפעילים ולאט לאט מזלפים את השמן פנימה, עד שמתקבל מרקם מיונזי.
2 מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, מוסיפים 5-6 כפות רוטב ומערבבים שנית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!