אוכל
צילום׃ none

עוף עם פירות וכרוב

ארוחה בריאותית מופלאה שתשמח את כל האורחים

3אדריאן היחיד | פורום המתכונים של תפוז | פורסם 12/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

10 שוקי עוף או כנפים

כף שום כתוש

כף מלח שטוחה

כפית מלח

8 כפות רוטב טריאקי

1 כף פפריקה מתוקה

חצי כרוב קצוץ

2 בצלים קצוצים

2 מנגו חתוכים לפלחים

6 שזיפים אדומים חתוכים לחצי ומגולענים

2 תפוחי עץ חתוכים לפלחים

2 כוסות מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1 מתבלים את העוף עם השום, הטריאקי, הפפריקה והמלח.

2 מפזרים את הכרוב בפיירקס או במגש אחר לאפיה.

3 מעליו מפזרים את הבצל ו2 כפות רוטב הטריאקי.

4 מסדרים את המנגו מעל הכרוב. מניחים את העוף על המנגו.

5 מסדרים מסביב ובין העוף את השזיפים ותפוחי העץ.

6 שופכים 2 כוסות מיץ תפוזים על הכל.

7 מכסים בניר כסף.

8 מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות.

9 לאחר 60 דקות מוציאים את ניר הכסף ואופים 10 דקות נוספות.