צילום׃ none
עוף עם פירות וכרוב
ארוחה בריאותית מופלאה שתשמח את כל האורחים
3אדריאן היחיד | פורום המתכונים של תפוז
| פורסם 12/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
10 שוקי עוף או כנפים
כף שום כתוש
כף מלח שטוחה
כפית מלח
8 כפות רוטב טריאקי
1 כף פפריקה מתוקה
חצי כרוב קצוץ
2 בצלים קצוצים
2 מנגו חתוכים לפלחים
6 שזיפים אדומים חתוכים לחצי ומגולענים
2 תפוחי עץ חתוכים לפלחים
2 כוסות מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
1 מתבלים את העוף עם השום, הטריאקי, הפפריקה והמלח.
2 מפזרים את הכרוב בפיירקס או במגש אחר לאפיה.
3 מעליו מפזרים את הבצל ו2 כפות רוטב הטריאקי.
4 מסדרים את המנגו מעל הכרוב. מניחים את העוף על המנגו.
5 מסדרים מסביב ובין העוף את השזיפים ותפוחי העץ.
6 שופכים 2 כוסות מיץ תפוזים על הכל.
7 מכסים בניר כסף.
8 מכניסים לתנור לחום של 190 מעלות.
9 לאחר 60 דקות מוציאים את ניר הכסף ואופים 10 דקות נוספות.