אוכל
תמונת AVI׃ mako

קרפ מלוח במילוי אספרגוס טחון ותרד

מתכון לקרפ מיוחד וטעים שפשוט להכין בבית. מתאים גם לארוחת הבוקר

ניל שטראובר | מאסטר שף | פורסם 10/05/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבלילה:

100 גרם קמח

קורט מלח

30 גרם סוכר

כף גרידת קליפת תפוז

4 ביצים

330 מ"ל חלב

25 גרם חמאה מומסת, לא חמה

למילוי:

20 אספרגוסים חתוכים באמצע, ללא החלק הלבן

2 שיני שום, קצוצות דק

בצל גדול, קצוץ דק

קערה גדולה מלאה בעלי תרד מופרדים

גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:

1 הבלילה: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת התפוז. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית אך סמיכה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את החלב, ולבסוף את החמאה. מכניסים למקרר לרבע שעה.

2 מחממים מחבת ובעזרת מצקת שופכים אליה מהבלילה (כמות לפי גודל המחבת). כשהקרפ משחים קלות מלמטה הופכים אותו, משאירים חצי דקה ומוציאים.

3 המילוי: חולטים את האספרגוס במים רותחים 6-7 דקות. מוציאים וטוחנים במעבד מזון.

4 זורקים למחבת חמה את השום והבצל, משחימים ומוסיפים את התרד. כשהתרד מוציא את הנוזלים מוציאים מהמחבת ומערבבים עם האספרגוס הטחון.

5 מורחים את המסקרפונה על הקרפ, ומוסיפים את המילוי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!