אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

פסטה במילוי ירקות

מנה יפהפייה ומרשימה שקל להכין, עם פסטה ממולאת בירקות מוקפצים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 26/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

אפשר לשדרג את המנה אפילו מעבר לבסיס, עם קוביות עוף קטנות או גבינה טובה ושמנה. אם לא רוצים להגזים, גם קוביות בולגרית טובה תלך כאן.

מרכיבים :

1 חבילת פסטה של צינורות רחבים ולא ארוכים (Paccheri)

1 בצל סגול, קצוץ דק

1 חציל, חתוך לקוביות קטנות

3 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות קטנות

2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות

150 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות

1 זוקיני, חתוך לקוביות קטנות

1/2 כפית אורגנו או תבלין פרובנס

מלח ופלפל שחור

מעט שמן זית או שמן צ'ילי לקישוט

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הירקות לפי הסדר בו הם מצוינים ברשימת המרכיבים. מטגנים כל ירק כ-2 דקות ואז מוסיפים את הבא בתור, מתבלים ובודקים שהירקות מוכנים.3. ממלאים כל צינור פסטה בתערבות הירקות. מניחים על צלחת הגשה ומזליפים מעט שמן.

* מי שרוצה להוסיף בשר למנה - ניתן להוסיפו אחרי שלב הבצל.

* אפשר להוסיף גם גבינה מגוררת לקישוט בסוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!