תמונת AVI׃ דרך האוכל2, דרך האוכל 1
קציצות קבב בקר
מתכון של רשת מסעדות אווזי
גדעון קסא | rest
| פורסם 15/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
½ קילו בשר שפונדרה טרי
½ קילו בשר צוואר בקר טרי
יש להשתמש בבשר בקר טרי בלבד (לא מיושן)!
150 גרם בצל קצוץ
¼ צרור כוסברה
¼ צרור פטרוזיליה
2 כפיות שטוחות של מלח
1 כפית שטוחה של פלפל שחור
1 כפית בהרט
50 גרם צנוברים (אפשר קלויים)
אופן ההכנה:
1 את הבשר טוחנים עם הכוסברה והפטרוזליה.2. בקערה עמוקה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, צנוברים ושאר התבלינים.3. יוצרים קציצות במשקל של כ- 50 גרם האחת.4. צולים על אש נמוכה. בשר בקר טעים ועסיסי יותר כאשר תוכו נשאר בצבע ורוד בתום הצלייה.