אוכל
תמונת AVI׃ דרך האוכל2, דרך האוכל 1

קציצות קבב בקר

מתכון של רשת מסעדות אווזי

גדעון קסא | rest | פורסם 15/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

½ קילו בשר שפונדרה טרי
½ קילו בשר צוואר בקר טרי
יש להשתמש בבשר בקר טרי בלבד (לא מיושן)!
150 גרם בצל קצוץ
¼ צרור כוסברה
¼ צרור פטרוזיליה
2 כפיות שטוחות של מלח
1 כפית שטוחה של פלפל שחור
1 כפית בהרט
50 גרם צנוברים (אפשר קלויים)

אופן ההכנה:

1 את הבשר טוחנים עם הכוסברה והפטרוזליה.2. בקערה עמוקה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, צנוברים ושאר התבלינים.3. יוצרים קציצות במשקל של כ- 50 גרם האחת.4. צולים על אש נמוכה. בשר בקר טעים ועסיסי יותר כאשר תוכו נשאר בצבע ורוד בתום הצלייה.