אוכל
צילום׃ none

שערות קדאיף במילוי פטריות ופרגיות, בליווי רוטב פלפלים קלויים

מנה ראשונה אישית מהממת, עם שערות קדאיף בבסיס, עליהן פטריות שמפיניון ונתחי פרגיות מוקפצות ובצד רוטב פלפל קלוי עם שום

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 23/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בצל קצוץ

8-10 פטריות שמפיניון טריות וחתוכות

4 נתחי פרגית

צרור כוסברה קצוצה

מלח

פלפל שחור

שערות קדאיף

שמן לטיגון עמוק

נבטי חמנייה

לרוטב הפלפלים:

5 פלפלים אדומים מתוקים

3 שיני שום

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטריות ואת נתחי הפרגית. מקפיצים קלות כ-10 דקות. מוסיפים כוסברה, מלח ופלפל ומניחים בצד.

2 לרוטב הפלפלים: קולים את הפלפלים על אש פתוחה או בתנור בחום גבוה. מקלפים וטוחנים היטב בבלנדר עם השום. מסננים.

3 מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה. מניחים עליו ערימה של שערות קדאיף (בערך בגודל של כדור קטן). מעל מניחים את תערובת הפרגיות – בערך כף-כף וחצי, עוטפים את הכל עם הניילון בצורת כדור ומהדקים. פותחים בעדינות.

4 מחממים סיר עם שמן עמוק ומניחים בתוכו רינג מברזל ,שמים את כדור הקדאיף בתוך הרינג ומטגנים להשחמה.

5 מורחים על צלחת הגשה רוטב פלפלים, מניחים מעל 3-4 כדורי קדאיף ומקשטים בנבטי חמנייה.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!