שערות קדאיף במילוי פטריות ופרגיות, בליווי רוטב פלפלים קלויים
מנה ראשונה אישית מהממת, עם שערות קדאיף בבסיס, עליהן פטריות שמפיניון ונתחי פרגיות מוקפצות ובצד רוטב פלפל קלוי עם שום
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
בצל קצוץ
8-10 פטריות שמפיניון טריות וחתוכות
4 נתחי פרגית
צרור כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
שערות קדאיף
שמן לטיגון עמוק
נבטי חמנייה
לרוטב הפלפלים:
5 פלפלים אדומים מתוקים
3 שיני שום
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטריות ואת נתחי הפרגית. מקפיצים קלות כ-10 דקות. מוסיפים כוסברה, מלח ופלפל ומניחים בצד.
2 לרוטב הפלפלים: קולים את הפלפלים על אש פתוחה או בתנור בחום גבוה. מקלפים וטוחנים היטב בבלנדר עם השום. מסננים.
3 מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה. מניחים עליו ערימה של שערות קדאיף (בערך בגודל של כדור קטן). מעל מניחים את תערובת הפרגיות – בערך כף-כף וחצי, עוטפים את הכל עם הניילון בצורת כדור ומהדקים. פותחים בעדינות.
4 מחממים סיר עם שמן עמוק ומניחים בתוכו רינג מברזל ,שמים את כדור הקדאיף בתוך הרינג ומטגנים להשחמה.
5 מורחים על צלחת הגשה רוטב פלפלים, מניחים מעל 3-4 כדורי קדאיף ומקשטים בנבטי חמנייה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!