צילום׃ יחסי ציבור
שיפוד אנטריקוט עם סלט אבוקדו ופלפל אדום
קוביות בשר צלוי ועסיסי על מצע של סלט מרענן
נעם דקרס | מסעדת ליליות
| פורסם 15/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך
2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים
1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק
2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
אפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דק
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 משפדים את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.
2 לסלט האבוקדו: חותכים את האבוקדו לקוביות בינוניות, מניחים בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ומערבבים היטב.
3 מושחים את השיפודים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים וצולים על הגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה.
4 להגשה: מניחים על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו. מעל הסלט מניחים את השיפוד החם ומגישים מיד.