אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

שיפוד אנטריקוט עם סלט אבוקדו ופלפל אדום

קוביות בשר צלוי ועסיסי על מצע של סלט מרענן

נעם דקרס | מסעדת ליליות | פורסם 15/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך
2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים
1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק
2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
אפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דק
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 משפדים את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.

2 לסלט האבוקדו: חותכים את האבוקדו לקוביות בינוניות, מניחים בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ומערבבים היטב.

3 מושחים את השיפודים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים וצולים על הגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה.

4 להגשה: מניחים על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו. מעל הסלט מניחים את השיפוד החם ומגישים מיד.