אוכל
צילום׃ מיקי שמו, שמו הקונדיטוריה

עוגיות קורבייה

עוגיות חמאה פירורים, פשוטות מאוד להכנה וכשהן יוצאות מהתנור הן קריספיות. פשוט תענוג

שאול בן אדרת | mako אוכל | פורסם 06/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

300 גרם קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 שקית סוכר ווניל

1/3 שליש כוס סוכר

שליש כוס אבקת שקדים מולבנים

200 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד לקבלת בצק.

2 יוצרים מהבצק עוגיות בקוטר 5 ס"מ ומכניסים במרכז כל עוגייה שקד אחד לקישוט.

3 אופים בתנור כחצי שעה עד הזהבה בחום של 200 מעלות.