צילום׃ מיקי שמו, שמו הקונדיטוריה
עוגיות קורבייה
עוגיות חמאה פירורים, פשוטות מאוד להכנה וכשהן יוצאות מהתנור הן קריספיות. פשוט תענוג
שאול בן אדרת | mako אוכל
| פורסם 06/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
300 גרם קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר ווניל
1/3 שליש כוס סוכר
שליש כוס אבקת שקדים מולבנים
200 גרם חמאה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד לקבלת בצק.
2 יוצרים מהבצק עוגיות בקוטר 5 ס"מ ומכניסים במרכז כל עוגייה שקד אחד לקישוט.
3 אופים בתנור כחצי שעה עד הזהבה בחום של 200 מעלות.