אוכל

בורי ברוטב פלפלים אדומים

מנה ביתית, טעימה וחריפה במידה הנכונה. כל כך הרבה אווירה בממש מעט זמן

סימה איפרגן | מאסטר שף | פורסם 01/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

חבילת פטרוזיליה, קצוצה

חבילת כוסברה, קצוצה

7 שיני שום שלמות

4 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

מלח, פלפל

פלפל חריף

פפריקה אדומה, חריפה ומתוקה

3 עגבניות בשלות ומקולפות

2 כוסות שמן

1 פלפל אדום, קלוי

3 דגי בורי חתוכים לשלושה חלקים

אופן ההכנה:

1 במחבת עמוקה, מניחים את עשבי התיבול, השום ורצועות הפלפלים.

2 מערבבים בקערה חצי כוס שמן, חצי כוס מים ואת התבלינים.

3 שופכים על התערובת שבמחבת ומבשלים כרבע שעה על להבה בינונית.

4 בסיר נפרד, מניחים את העגבניות המקולפות השלמות ומבשלים על להבה בינונית ללא מכסה עד שהמים של העגבניה מתאדים. לאחר שהתאדו, שופכים מעל 2 כפות שמן, מבשלים כ- 3 דקות ומעבירים לסיר עם תערובת עשבי התיבול והפלפלים.

5 טוחנים את הפלפל הקלוי ומוסיפים לסיר.

6 מערבבים הכל ומניחים מעל את חתיכות הדגים.

7 מבשלים כרבע שעה ומגישים.