צילום׃ דנה בר-אל שוורץ
חריימה על פי אמא של מירב גרובר
המנה שאף ארוחה לא שלמה בלעדיה במשפחתה של השחקנית
מירב גרובר | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
דג בורי/דניס (פרוס לפרוסות ומנוקה)
מלח
פלפל אדום מתוק
פלפל חריף
קופסת רסק עגבניות
שמן
כמון
פפריקה חריפה ומתוקה
לימון
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן בסירץ
2 מוסיפים: 2 כפות פפריקה חריפה ומתוקה, קופסת רסק עגבניות, מעט מלח, מעט מים, מרתיחים ומוסיפים את פרוסות הדגים, כמון, לסחוט לימון על הדג, להוסיף עוד מים (לא לכסות את הדג). 3. מבשלים כרבע שעה.