אוכל
צילום׃ קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן

עוף בתפוחים ודבש

ארוחה טעימה שגם מוכנה בקלי קלות. תתכוננו להרשים במינימום מאמץ

שולה מודן | קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן | פורסם 13/09/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 134 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

למשיחה

1 כף דבש

1 כף חרדל

2 כפות שמן

4 כפות ריבת תפוזים

1 כף מים חמים

מלח ופלפל אנגלי, גרוס

2 כפות רוטב סויה

בנוסף

4 כרעי עוף, מפורקות

4 תפוחי־עץ גרנד או אגסים, חתוכים לרבעים

4 בצלים, חתוכים לרבעים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2 מערבבים בקערית את כל חומרי המשיחה.

3 מברישים בתערובת המשיחה את העוף, התפוחים והבצל, ומניחים בתבנית.

4 אופים כ-50 דקות, עד שהעוף יזהיב -  במהלך האפייה הופכים את העוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה