צילום׃ קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן
עוף בתפוחים ודבש
ארוחה טעימה שגם מוכנה בקלי קלות. תתכוננו להרשים במינימום מאמץ
שולה מודן | קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן
| פורסם 13/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
למשיחה
1 כף דבש
1 כף חרדל
2 כפות שמן
4 כפות ריבת תפוזים
1 כף מים חמים
מלח ופלפל אנגלי, גרוס
2 כפות רוטב סויה
בנוסף
4 כרעי עוף, מפורקות
4 תפוחי־עץ גרנד או אגסים, חתוכים לרבעים
4 בצלים, חתוכים לרבעים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 מערבבים בקערית את כל חומרי המשיחה.
3 מברישים בתערובת המשיחה את העוף, התפוחים והבצל, ומניחים בתבנית.
4 אופים כ-50 דקות, עד שהעוף יזהיב - במהלך האפייה הופכים את העוף.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!