צילום׃ בועז לביא
תבשיל צלי לחמישה
מתכון לתבשיל בשר פשוט ועשיר בטעמים. כל הנותר לכם לעשות הוא להתקשר לחברים
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 25/08/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
שמן לטיגון
2 קילוגרם בשר כתף
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום כתושות
מעט מלח
2 גזרים
2 עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה.
2 מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה (את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי).
3 אחרי ההשחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור.
4 כעבור שעתיים מוציאים את הבשר מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ומוזגים מעל את הרוטב שנוצר מסביב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!