אוכל
תמונת AVI׃ mako

קישואים ממולאים באנטרקוט טחון ברוטב עגבניות

קישואים עגולים ממולאים בבשר אנטרקוט, צנוברים ועשבי תיבול ושוחים ברוטב עגבניות

שלי הרמן | מאסטר שף | פורסם 16/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

נענע

כוסברה

פטרוזיליה

שמיר

בשר אנטרקוט טחון

צנוברים

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

מלח ופלפל שחור

ביצה

פירורי לחם

שני קישואים עגולים

5 עגבניות

3 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:

1 קוצצים את כל העלים הירוקים ומערבבים עם הבשר הטחון.

2 קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את שני סוגי הפפריקה, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם.

3 מרוקנים את הקישואים ושומרים את המכסה עם הענף. את החלק שהוצא מהקישוא קוצצים ומכניסים לתערובת הבשר.

4 ממלאים כל קישוא בתערובת.

5 מגרדים את העגבניות לתוך סיר ומוסיפים שיני שום חתוכות. מסדרים את הקישואים בתוך הסיר ומבשלים - בערך 30 דקות. לאחר מכן מכניסים לתנור - עדיף למשך שעה.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!