תמונת AVI׃ mako
קישואים ממולאים באנטרקוט טחון ברוטב עגבניות
קישואים עגולים ממולאים בבשר אנטרקוט, צנוברים ועשבי תיבול ושוחים ברוטב עגבניות
שלי הרמן | מאסטר שף
| פורסם 16/11/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
נענע
כוסברה
פטרוזיליה
שמיר
בשר אנטרקוט טחון
צנוברים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור
ביצה
פירורי לחם
שני קישואים עגולים
5 עגבניות
3 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה:
1 קוצצים את כל העלים הירוקים ומערבבים עם הבשר הטחון.
2 קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את שני סוגי הפפריקה, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם.
3 מרוקנים את הקישואים ושומרים את המכסה עם הענף. את החלק שהוצא מהקישוא קוצצים ומכניסים לתערובת הבשר.
4 ממלאים כל קישוא בתערובת.
5 מגרדים את העגבניות לתוך סיר ומוסיפים שיני שום חתוכות. מסדרים את הקישואים בתוך הסיר ומבשלים - בערך 30 דקות. לאחר מכן מכניסים לתנור - עדיף למשך שעה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!