קרם טונה של הילה אלפרט
הדור השלישי של סלטי הטונה
הילה אלפרט | מצעד האוכל הישראלי
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 קופסאות טונה משומרת (רצוי בשמן זית), מסוננת
2 כפות צלפים, מסוננים
4 פילטים אנשובי מאיכות טובה, מנוקזים משמן
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון שמים את הטונה, הצלפים והאנשובי. 2. מעבדים תוך כדי מזיגה איטית של השמן עד שמתקבלת עיסה אחידה. 3. מעבירים לצנצנת עם מכסה. נשמר במקרר 4- 5 ימים.