אוכל

קרם טונה של הילה אלפרט

הדור השלישי של סלטי הטונה

הילה אלפרט | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 קופסאות טונה משומרת (רצוי בשמן זית), מסוננת
2 כפות צלפים, מסוננים
4 פילטים אנשובי מאיכות טובה, מנוקזים משמן
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 במעבד מזון שמים את הטונה, הצלפים והאנשובי. 2. מעבדים תוך כדי מזיגה איטית של השמן עד שמתקבלת עיסה אחידה. 3. מעבירים לצנצנת עם מכסה. נשמר במקרר 4- 5 ימים.