צילום׃ עודד קרני
עוגת תפוחים ושוקולד
לא דוגמנית, אבל טעימה אש ומתאימה פיקס לחג
רוני מנדלמן | טעימא
| פורסם 23/10/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
כוס ושני שליש קמח
חצי כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
כף סודה לשתייה
2 ביצים גדולות
100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)
4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס
חמאה/ שמן לשימון התבניות
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.
3 מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.
4 מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.