אוכל
צילום׃ עודד קרני

עוגת תפוחים ושוקולד

לא דוגמנית, אבל טעימה אש ומתאימה פיקס לחג

רוני מנדלמן | טעימא | פורסם 23/10/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

כוס שמן

כוס ושליש סוכר

כוס ושני שליש קמח

חצי כפית קינמון

כפית אבקת אפייה

כף סודה לשתייה

2 ביצים גדולות

100 גרם שוקולד צ'יפס (ועוד כף קמח נוספת)

4 תפוחים חמוצים קלופים ומגוררים גס

חמאה/ שמן לשימון התבניות

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבלים במיקסר שמן וסוכר. מוסיפים קמח, קינמון, אבקת אפייה וסודה לשתייה וממשיכים לעבד. מוסיפים את הביצים ומערבלים במהירות איטית כ-4 דקות.

3 מערבבים את השוקולד צ'יפס עם כף קמח עד שהם מצופים לגמרי.

4 מוסיפים למיקסר יחד עם התפוחים ומערבלים עד שהכל נבלע ומתקבלת תערובת אחידה.

5 מעבירים לתבניות ומכניסים לתנור לכ-45 דקות.