צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
בראוניז לפסח
מתכון לבראוניז עם אגוזים ללא קמח. קינוח פשוט וקל להכנה שמתאים לכל ימות השנה
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 02/05/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
300 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
150 גרם חמאה (או מרגרינה)
50 גרם קקאו (6 כפות)
200 גרם סוכר (1 כוס)
4 ביצים
100 גרם אגוזי מלך שבורים
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד עם החמאה על סיר כפול (בן מארי). לאחר שהכל נמס, מערבבים עם הקקאו.
2 מקציפים בעזרת מיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר.
3 מערבבים את קצף הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד והחמאה, מוסיפים את האגוזים, ומעבירים לתבנית אפייה של 30 ס"מ על 20 ס"מ משומנת.
4 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 25 עד 30 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!