אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

בראוניז לפסח

מתכון לבראוניז עם אגוזים ללא קמח. קינוח פשוט וקל להכנה שמתאים לכל ימות השנה

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 02/05/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 206 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם שוקולד מריר באיכות טובה

150 גרם חמאה (או מרגרינה)

50 גרם קקאו (6 כפות)

200 גרם סוכר (1 כוס)

4 ביצים

100 גרם אגוזי מלך שבורים

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד עם החמאה על סיר כפול (בן מארי). לאחר שהכל נמס, מערבבים עם הקקאו.

2 מקציפים בעזרת מיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר.

3 מערבבים את קצף הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד והחמאה, מוסיפים את האגוזים, ומעבירים לתבנית אפייה של 30 ס"מ על 20 ס"מ משומנת.

4 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 25 עד 30 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לפסח