אוכל

כבדים ביין אדום

כבד ברוטב יין אדום מוגש עם סלט אבוקדו וטוגני בטטה ותפוח אדמה

חן טורג'מן | מאסטר שף | פורסם 27/10/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

כבד
יין אדום
אבוקדו
לימון
מלח
פלפל
בטטה מתוקה
תפוח אדמה
שום
שמן
פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1 משרים את הכבדים ביין אדום למשך שעתיים. 

2 קולפים אבוקדו ומועכים היטב. מתבלים בלימון, מלח ופלפל.

3 קולפים תפו''א ובטטה מתוקה, פורסים דק דק ע''י קולפן. מכניסים אותם לשמן חם ומטגנים. מוציאים וסופגים שמן מיותר.

4 להכנת המטבל סוחטים לימון לתוך קערה קטנה, קוצצים מעט פטרוזיליה וכותשים לתוכה 2 שיני שום.

5 צולים את הכבדים ומסדרים את המנה על צלחת באופן הבאה: מניחים על צלחת את מחית האבוקדו, עליו את הכבדים ובצדדיו את הצ'יפסים הדקים. מזגגים את המטבל בצידי הצלחת.