צילום׃ מוטי בר און, אוכל מכל הלב
מוסקה
מנה בלקנית עשירה המורכבת משכבות של חצילים במילוי בשר בקר ורוטב עגבניות משבוח
דבורה לקס | מאסטר שף
| פורסם 06/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
גזר
עגבנייה
תבלינים: קינמון, מלח ופלפל
2 חצילים
ביצה טרופה
2 כפות קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מטגנים ביחד את הבצל והבשר.
2 חותכים את הגזר והעגבנייה לקוביות קטנות ומטגנים בנפרד. כשהגזר מתרכך מוסיפים לתערובת הבשר ומתבלים.
3 חותכים את החצילים לחתיכות קטנות, מערבבים עם ביצה טרופה, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.
4 מערבבים את החצילים עם תערובת הבשר.
סימון תזונתי עבור מנת הגשה:
אנרגיה | 2152 קלוריות |
חלבונים | 153 גרם |
פחמימות | 99 גרם |
שומנים | 128 גרם |