אוכל
צילום׃ מוטי בר און, אוכל מכל הלב

מוסקה

מנה בלקנית עשירה המורכבת משכבות של חצילים במילוי בשר בקר ורוטב עגבניות משבוח

דבורה לקס | מאסטר שף | פורסם 06/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי קילו בשר טחון

בצל קצוץ

גזר

עגבנייה

תבלינים: קינמון, מלח ופלפל

2 חצילים

ביצה טרופה

2 כפות קמח

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

1 מטגנים ביחד את הבצל והבשר.

2 חותכים את הגזר והעגבנייה לקוביות קטנות ומטגנים בנפרד. כשהגזר מתרכך מוסיפים לתערובת הבשר ומתבלים.

3 חותכים את החצילים לחתיכות קטנות, מערבבים עם ביצה טרופה, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.

4 מערבבים את החצילים עם תערובת הבשר.

סימון תזונתי עבור מנת הגשה:

אנרגיה2152 קלוריות
חלבונים153 גרם
פחמימות99 גרם
שומנים128 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה