אוכל
צילום׃ ALEAIMAGE, Istock

סלט תפוחי אדמה ביתי

סלט עשיר ונפלא עם מיונז ביתי שמקפיץ את כל החוויה

אליסה המר | מאסטר שף | פורסם 21/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.7 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

למיונז הביתי

4 חלמונים

כ-15 כפות שמן (עדיף קנולה או סויה)

מלח

חומץ

חרדל

לסלט תפוחי האדמה

1 קופסת שימורי לוף

1 קופסת שימורי אפונה

6 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומנוקים מקליפתם

1 קופסת מלפפונים בחומץ

5 ביצים קשות

בצל לבן

אופן ההכנה:

המיונז הביתי:

מכניסים לבלנדר את החלמונים. תוך כדי הפעלה, מוסיפים את השמן (כך שייזל פנימה בזרם דק). ממליחים ומוסיפים מעט חומץ. טועמים ומשפרים טעמים.

סלט תפוחי האדמה:

חותכים את כל המרכיבים לקוביות קטנות בגודל אחיד. מערבבים ומטבלים במיונז.