אוכל
צילום׃ סמדר וקנין, מאסטר שף

תבשיל דג חריף

אם אתם בקטע של דגים חריפים, סידרנו לכם מנה מנצחת. זהירות לא לבעלי לב חלש

סמדר וקנין | mako אוכל | פורסם 09/10/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

6 חתיכות דג פילה אמנן נקיות

גמבה אדומה פרוסה לרצועות

1 עגבניה פרוסה

3 פלפלים יבשים חריפים פרוסים

ראש שום קלוף ופרוס

צרור כוסברה קצוצה

1/2 חבילת גרגירי חומוס

1/2 כוס שמן

2 כפות פפריקה

1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מסדרים את הפלפלים והגמבה בתוך הסיר. מפזרים את גרגירי החומוס מעל הירקות ולאחר מכן מוסיפים גם את פרוסות העגבנייה והשום.

2 ממלאים את הסיר במים עד לגובה הירקות ומביאים לרתיחה.

3 מערבבים את הפפריקה עם השמן.

4 טובלים את פרוסות הדג בתערובת הפפריקה ומניחים בסיר מעל גרגירי החומוס. את שארית התערובת מפזרים על הדג.

5 מפזרים את הכוסברה על הדג.

6 ממיסים כף מרק עוף בחצי כוס מים רותחים ומפזרים בסיר. מבשלים 10 דקות נוספות.