צילום׃ סמדר וקנין, מאסטר שף
תבשיל דג חריף
אם אתם בקטע של דגים חריפים, סידרנו לכם מנה מנצחת. זהירות לא לבעלי לב חלש
סמדר וקנין | mako אוכל
| פורסם 09/10/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
6 חתיכות דג פילה אמנן נקיות
גמבה אדומה פרוסה לרצועות
1 עגבניה פרוסה
3 פלפלים יבשים חריפים פרוסים
ראש שום קלוף ופרוס
צרור כוסברה קצוצה
1/2 חבילת גרגירי חומוס
1/2 כוס שמן
2 כפות פפריקה
1 כף מרק עוף
אופן ההכנה:
1 מסדרים את הפלפלים והגמבה בתוך הסיר. מפזרים את גרגירי החומוס מעל הירקות ולאחר מכן מוסיפים גם את פרוסות העגבנייה והשום.
2 ממלאים את הסיר במים עד לגובה הירקות ומביאים לרתיחה.
3 מערבבים את הפפריקה עם השמן.
4 טובלים את פרוסות הדג בתערובת הפפריקה ומניחים בסיר מעל גרגירי החומוס. את שארית התערובת מפזרים על הדג.
5 מפזרים את הכוסברה על הדג.
6 ממיסים כף מרק עוף בחצי כוס מים רותחים ומפזרים בסיר. מבשלים 10 דקות נוספות.