אוכל
צילום׃ קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן

סלט הפתעות

שתי דקות של עבודה ויש לכם סלט מרשים למרכז השולחן

שולה מודן | קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן | פורסם 13/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 81 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

750 גרם עלי תרד, שטופים היטב ומיובשים

5 חופנים עלי רוקט, שטופים היטב ומיובשים

300 גרם תפוחי־עץ מיובשים, חתוכים לרבעים

300 גרם תות־שדה טרי מוצק, פרוס

לרוטב

3 כפות שמן

3 כפות שמן זית

5 כפות דבש

3 שיני שום, כתושות

3 כפות חומץ בן־יין

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל

1 כף סוכר

אופן ההכנה:

1 קוצצים גס את עלי התרד והרוקט ומעבירים לקערה. מוסיפים את תפוחי־העץ והתותים.

2 מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

 >> כל המתכונים לראש השנה