צילום׃ קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן
סלט הפתעות
שתי דקות של עבודה ויש לכם סלט מרשים למרכז השולחן
שולה מודן | קופסת המתכונים ראש השנה, הוצאת מודן
| פורסם 13/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
750 גרם עלי תרד, שטופים היטב ומיובשים
5 חופנים עלי רוקט, שטופים היטב ומיובשים
300 גרם תפוחי־עץ מיובשים, חתוכים לרבעים
300 גרם תות־שדה טרי מוצק, פרוס
לרוטב
3 כפות שמן
3 כפות שמן זית
5 כפות דבש
3 שיני שום, כתושות
3 כפות חומץ בן־יין
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1 קוצצים גס את עלי התרד והרוקט ומעבירים לקערה. מוסיפים את תפוחי־העץ והתותים.
2 מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!