אוכל

סיגרים מרוקאים

גרסה מתוקה, מרעננת, קריספית ומרהיבה לסיגרים המרוקאים המסורתיים של אליהב שאשון

אליהב שאשון | mako אוכל | פורסם 29/11/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לבצק

1/2 ק"ג קמח

1/2 כוס שמן

1/2 כוס יין לבן

למילוי

חבילת ערמונים משקית ואקום, מגורדים

2 חפיסות שוקולד לבן, מגורד

200 גרם אגוזי לוז

כפית קינמון

לקצפת

חבילת ריקוטה

4 תותים

חבילת שמנת מתוקה

לסירופ סוכר

1כוס סוכר

1כוס מים

לימון

כף גרידת לימון

רבע כוס מיץ שקדים

כף מי ורדים

אופן ההכנה:

להכנת הבצק:

1 בקערת מיקסר, לשים בוו גיטרה את הקמח, חצי כוס שמן וחצי כוס יין לבן.

2 כשהבצק מוכן, עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.

להכנת המילוי:

מערבבים את הערמונים בקערה, מגרדים את השוקולד לבן, שוברים את אגוזי הלוז ומוסיפים קורט קינמון.

להכנת קצפת:

מקציפים את הריקוטה, תותים ושמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת עמידה.

להכנת הסיגרים:

מרדדים את הבצק במערוך וממלאים כל סיגר במילוי. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.

  >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה