אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

גלילת חזה עוף בפירורי ביסלי

חזה עוף מגולגל, ממולא פסטרמה ומצופה שבבי ביסלי. מוגש בליווי צ'יפס מיוחד ורוטב צ'ילי ומיונז

אביבה פיבקו | מאסטר שף | פורסם 17/11/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חזה עוף שלם
2 פרוסות פסטרמה
2 כפיות חרדל
שקית ביסלי בטעם ברביקיו או גריל
1 ביצה
קמח
שמן

לצ'יפס

צ'יפס קפוא
בירה לבנה 150 מ"ל
ביצה 1
110 גרם קמח
מלח
שמן

למיונז והצ'ילי

5 כפות מיוניז
מלפפון בחומץ 1 גדול
שן שום
2 כפיות חרדל
צ'ילי מתוק או חריף

אופן ההכנה:

1 מחלקים את חזה העוף לשניים ודופקים עם פטיש שניצלים.

2 מורחים בחרדל ומניחים על כל חצי פרוסת פסטרמה.

3 מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות לפחות. (אפשר להשאיר במקרר עד יומיים).

4 מקמחים וטובלים בביצה, מגלגלים בביסלי המרוסק ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.

5 להכנת הצ'יפס: מערבבים 150 מ"ל בירה לבנה עם 110 גרם קמח, ביצה ומלח. טובלים את הצ'יפס ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה.

6 להכנת רוטב המיונז: קוצצים את המלפפון ומערבבים עם המיונז. מתבלים במלח.

7 להכנת רוטב הצ'ילי: מערבבים את רוטב הצ'ילי עם המיונז.