מרק העוף הטעים בעולם
קערה אחת מהמרק זה פשוט כמו לאכול ארוחה שלמה במנה אחת, בריא וכל כך טעים
אביב משה | mako אוכל
| פורסם 06/10/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
4 כרעיים של עוף (השוק והירך מופרדים)
1 בצל גדול חתוך גס
2 גזרים בינוניים חתוכים גס
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
1/4 כפית כורכום
1/2 פפריקה מתוקה
מים/ ציר ירקות
2 תפוחי אדמה חתוכים גס
2 קישואים חתוכים גס
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה:
1 מטגנים את העוף בסיר עד שהוא משחים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
2 באותו הסיר מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי יחד עם הכורכום והפפריקה למשך 4-5 דקות.
3 מחזירים את העוף לסיר ומכסים במים או בציר ירקות.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים בבישול.
5 אחרי כרבע שעה של בישול מכניסים את הקישואים, ומבשלים עוד חצי שעה על אש קטנה.
6 מתבלים במלח ומוסיפים פטרוזילה כשלוש דקות לפני סיום הבישול.
*ניתן לאכול את המרק עם אטריות דקות או שקדי מרק.