אוכל

מרק העוף הטעים בעולם

קערה אחת מהמרק זה פשוט כמו לאכול ארוחה שלמה במנה אחת, בריא וכל כך טעים

אביב משה | mako אוכל | פורסם 06/10/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 93 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

4 כרעיים של עוף (השוק והירך מופרדים)

1 בצל גדול חתוך גס

2 גזרים בינוניים חתוכים גס

3 גבעולי סלרי חתוכים גס

1/4 כפית כורכום

1/2 פפריקה מתוקה

מים/ ציר ירקות

2 תפוחי אדמה חתוכים גס

2 קישואים חתוכים גס

פטרוזיליה

מלח

אופן ההכנה:

1 מטגנים את העוף בסיר עד שהוא משחים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד.

2 באותו הסיר מטגנים את הבצל, הגזר והסלרי יחד עם הכורכום והפפריקה למשך 4-5 דקות.

3 מחזירים את העוף לסיר ומכסים במים או בציר ירקות.

4 מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים בבישול.

5 אחרי כרבע שעה של בישול מכניסים את הקישואים, ומבשלים עוד חצי שעה על אש קטנה.

6 מתבלים במלח ומוסיפים פטרוזילה כשלוש דקות לפני סיום הבישול.

*ניתן לאכול את המרק עם אטריות דקות או שקדי מרק.