אוכל
צילום׃ דניאל בר און

קוצ'יקה – שזיפים מיובשים וממולאים בשר כבש

הנה מנה שתרשים כפתיח לארוחה עם שזיפים ממולאים בבשר כבש ופיסטוקים והכל על מצע עלים בתיבול עדין

שפרי שפירא | מאסטר שף | פורסם 19/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 שזיפים יבשים

100 גרם חזה אווז פרוס וצרוב במחבת ללא שמן

בצל סגול קצוץ

100 גרם בשר כבש טחון

חופן פיסטוקים קלויים וקצוצים

מלח

פלפל

קורט סוכר

2 חופני עלי בייבי

כף מיץ לימון

קורט מלח

קורט פלפל

2 שיני שום כתוש

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפיסטוקים, ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומעט סוכר. נותנים לנוזלים להתאדות.

2 פותחים את השזיפים, מגלענים וממלאים במלית. סוגרים לסנדוויץ'', מלפפים את השזיפים בפרוסה דקה של חזה אווז.

3 הרכבת המנה: מתבלים את עלי הבייבי במעט מיץ לימון, מלח, פלפל ושום כתוש, מוסיפים. מסדרים מעל את השזיפים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים