אוכל

מיני טארט שזיפים

השזיפים נכנסים לתנור יחד עם המלית והופכים מתוקים ורכים כדי שאתם, תקבלו את הביס המושלם

עמיר לוליאן | ליליות בייקרי | פורסם 13/09/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

לבצק

150 גרם חמאה

0.5 כוס סוכר

קורט מלח

2 חלמונים (צהוב)

1.5 כוסות קמח

קורט אבקת אפייה

לקרם השקדים

100 גרם חמאה

0.5 כוס סוכר

2 ביצים

3/4 כוס שקדים טחונים

בנוסף

שזיפים אדומים

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

הבצק:

1 מערבבים היטב במיקסר חמאה, סוכר, מלח וחלמונים.

2 לאחר מכן מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומאחדים את הבצק.

3 מקררים לפחות שעה במקרר.

4 קורצים עיגולים ואופים אותם על 160מעלות כ 10 דקות.

5 מצננים.

קרם השקדים:

1 מערבבים היטב את החמאה והסוכר.

2 מוסיפים את השקדים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הביצים.

3 לשמור לפחות חצי שעה במקרר.

הרכבת המנה:

1 מניחים טבעת אפייה על הבצק האפוי.

2 על הבצק מניחים 1 כפית קרם שקדים.

3 על הקרם מפזרים שזיפים אדומים (לא לבשל אותם) חתוכים לשמיניות .

4 מפזרים אבקת סוכר ואופים 10 דקות על 170 מעלות.