אוכל

מרק עדשים כפרי

בואו לחמם את החורף שלכם עם מרק עדשים משביע וטעים

אליהב שאשון | mako אוכל | פורסם 22/11/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 בצלים קצוצים

שמן לטיגון

8 כוסות מים

כוס וחצי עדשים ירוקים

כוס וחצי עדשים כתומים

שורש סלרי קצוץ

4 שיני שום כתוש

כפית זרעי כוסברה טחונה

חצי כפית כורכום

פלפל גרוס לפי הטעם

מלח ים לפי הטעם

קוביית חמאה

2 כפות אבקת מרק עוף פרווה

כוס כוסברה טרייה קצוצה

2 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצלים בסיר עם שמן חם, עד להזהבה.

2 מוסיפים את המים, את העדשים, את השורש, השום, זרעי הכוסברה, כורכום, פלפל, מלח ים.

3 מוסיפים לסיר קוביית חמאה, 2 כפות מרק עוף פרווה ומבשלים כשעה.

6 בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.