אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לחם שום מהיר עם הפתעות

תמיד כיף לנשנש לחם שום לפני הארוחה, אבל הגרסה הזאת מקורית במיוחד: חוץ משום שילבנו בלחם הפריך הזה גם גבינה מלוחה או גבינת פטה, ולא תאמינו איזה הבדל זה עושה

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 08/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 61 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כיכר לחם אחיד או לבן

250 גרם חמאה או מרגרינה

8 שיני שום

2 כפות רוזמרין טרי

200 גרם גבינה מלוחה או גבינת פטה

פלפל שחור

מעט מלח

אופן ההכנה:

1 מכניסים את כל המצרכים, למעט הלחם, למעבד מזון - ויוצרים משחה.

 

2 פורסים את הלחם ל-12 פרוסות, אבל חשוב לא לחתוך עד הסוף: הלחם צריך להישאר מחובר בחלק התחתון שלו.

 

3 פותחים כל פריסה ומורחים בנדיבות ממשחת החמאה או המרגרינה. את יתרת המשחה מורחים על החלק החיצוני של הלחם.

 

4 עוטפים את כל הכיכר בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות. מגישים חם.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> ומה לעיקרית? הקציצות הכי טעימות בעולם. מספיק טוב?