צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לחם שום מהיר עם הפתעות
תמיד כיף לנשנש לחם שום לפני הארוחה, אבל הגרסה הזאת מקורית במיוחד: חוץ משום שילבנו בלחם הפריך הזה גם גבינה מלוחה או גבינת פטה, ולא תאמינו איזה הבדל זה עושה
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 08/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 כיכר לחם אחיד או לבן
250 גרם חמאה או מרגרינה
8 שיני שום
2 כפות רוזמרין טרי
200 גרם גבינה מלוחה או גבינת פטה
פלפל שחור
מעט מלח
אופן ההכנה:
1 מכניסים את כל המצרכים, למעט הלחם, למעבד מזון - ויוצרים משחה.
2 פורסים את הלחם ל-12 פרוסות, אבל חשוב לא לחתוך עד הסוף: הלחם צריך להישאר מחובר בחלק התחתון שלו.
3 פותחים כל פריסה ומורחים בנדיבות ממשחת החמאה או המרגרינה. את יתרת המשחה מורחים על החלק החיצוני של הלחם.
4 עוטפים את כל הכיכר בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!