תמונת AVI׃ mako
פלאפל פטריות
כדורי פטריות וגבינות מטוגנים, מלאי טעם ובמרקם מדהים, חובה לנסות בבית
אלינור רחמים | מאסטר שף
| פורסם 16/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
בצל סגול גדול
100 גרם חמאה
10 פטריות שמפיניון
10 פטריות שיטאקה
20 יחידות פטריות שימג'י
כ-3 כפות גבינת שמנת
כ-3 כפות פרמזן מגוררת
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
כף קמח
לטיגון:
שמן
קמח
ביצה
פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הבצל לקוביות קטנטנות, ומטגנים בחמאה.
2 קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנטנות ומוסיפים לבצל. מטגנים כ-10 דקות, עד שהפטריות מתרככות. מעבירים לקערה ומניחים להצטנן.
3 מוסיפים גבינת שמנת, פרמזן, אגוז מוסקט, מלח, פלפל וקמח עד לקבלת תערובת סמיכה.
4 מרתיחים שמן לטיגון עמוק.
5 יוצרים כדורים בידיים רטובות, מעבירים לקמח ואז לביצה ולפירורי הלחם, ומטגנים שתי דקות. מגישים עם מטבל גבינות וסלט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!