תמונת AVI׃ none
חומוס גרגירים
כך תבשלו כמו שצריך את הבסיס לכל סלט, תוספת או תבשיל המכיל חומוס
איל שני | מבשלים ביחד
| פורסם 13/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
1 ק"ג חומוס יבש גרגיר קטן
1 כף מחוקה סודה לשתיה
מים מינרלים
אופן ההכנה:
1 משרים את גרגירי החומוס בקירור, לפחות 4 שעות.
2 מעבירים את הגרגירים לסיר, מכסים במים מינרלים ועוד 5 ס"מ מעבר.
3 מבשלים כ-45 דקות ברתיחה, תוך כיפוף הקצף וסחרור הסיר.