אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

קוסקוס עם פירות יבשים

ב-20 דקות ו-20 שקל תוכלו להוציא תחת ידיכם יופי של קוסקוס חגיגי

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 27/01/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 מארז פירות יבשים המכיל תפוחי עץ, משמשים, שזיפים ואגוזי מלך (200-300 גרם)
1/2 לימון
1 שקית קוסקוס

אופן ההכנה:

1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.

2 מכניסים את הפירות היבשים לסיר קטן ומוסיפים מים עד שהם מכוסים. מביאים לרתיחה.

3 סוחטים פנימה חצי לימון ומנמיכים את האש. מכסים חלקית.

4 מבשלים רבע שעה, ומערבבים מדי פעם. כשהמים מצטמצמים לכדי רוטב סמיך והפירות נימוחים – מכבים את האש.

5 מעבירים את הקוסקוס לקערה, מניחים פירות יבשים ושופכים מהרוטב.