צילום׃ עמרי אנדרס צורף
קוסקוס עם פירות יבשים
ב-20 דקות ו-20 שקל תוכלו להוציא תחת ידיכם יופי של קוסקוס חגיגי
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 27/01/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 מארז פירות יבשים המכיל תפוחי עץ, משמשים, שזיפים ואגוזי מלך (200-300 גרם)
1/2 לימון
1 שקית קוסקוס
אופן ההכנה:
1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
2 מכניסים את הפירות היבשים לסיר קטן ומוסיפים מים עד שהם מכוסים. מביאים לרתיחה.
3 סוחטים פנימה חצי לימון ומנמיכים את האש. מכסים חלקית.
4 מבשלים רבע שעה, ומערבבים מדי פעם. כשהמים מצטמצמים לכדי רוטב סמיך והפירות נימוחים – מכבים את האש.
5 מעבירים את הקוסקוס לקערה, מניחים פירות יבשים ושופכים מהרוטב.