אוכל
צילום׃ stock_xchng

לחם בירה עם בצל

לחם טעים טעים, בלי שמרים ובלי תפיחה אבל עם הרבה בצל מטוגן

הדר אליאס | mako | פורסם 07/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

330 מ"ל בירה קרה

350 גרם קמח תופח

שליש כוס בצל מטוגן

2 כפות סוכר

כפית מלח

20 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים יחד את הבירה, הקמח, הבצל המטוגן, הסוכר והמלח. מעבירים לתבנית כיכר משומנת (או שתי תבניות אינגליש קייק חד-פעמיות, משומנות גם הן) ומורחים מלמעלה את החמאה המומסת.

3 חורצים חריצים אלכסוניים ואופים כ-45 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!