צילום׃ stock_xchng
לחם בירה עם בצל
לחם טעים טעים, בלי שמרים ובלי תפיחה אבל עם הרבה בצל מטוגן
הדר אליאס | mako
| פורסם 07/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
330 מ"ל בירה קרה
350 גרם קמח תופח
שליש כוס בצל מטוגן
2 כפות סוכר
כפית מלח
20 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים יחד את הבירה, הקמח, הבצל המטוגן, הסוכר והמלח. מעבירים לתבנית כיכר משומנת (או שתי תבניות אינגליש קייק חד-פעמיות, משומנות גם הן) ומורחים מלמעלה את החמאה המומסת.
3 חורצים חריצים אלכסוניים ואופים כ-45 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!