אוכל
צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל

שקדים מצופים בסגנון אסייאתי

אפשר לנשנש שקדים, ואפשר לנשנש שקדים בדרך מלאה בסטייל, עם ציפוי מתוק ועז בניחוח אסייאתי

מאיר קוקבוק | mako אוכל | פורסם 28/11/23 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (2 מנות):

1 כוס שקדים לבנים

1 כוס סוכר חום

1/2 כפית רוטב טבסקו

2 כפות רוטב סויה

2 כפות מים

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור לחום 180 מעלות.

2 מסדרים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. מערבבים מדי 3 דקות, מוציאים מהתנור ומקררים.

3 בינתיים, מאחדים את כל שאר המרכיבים בסיר על אש קטנה עד שהכל נמס ומתחיל להתקרמל. מוסיפים גם את השקדים לסיר ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא של כל השקדים ברוטב הסמיך.

4 מפזרים את השקדים בחזרה על תבנית עם נייר האפייה ומקררים.

בקרו בבלוג של מאיר - ביסטייל

>> בשבוע שעבר הכנו סלמון מזוגג ברוטב טריאקי ביתי

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!