צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל
שקדים מצופים בסגנון אסייאתי
אפשר לנשנש שקדים, ואפשר לנשנש שקדים בדרך מלאה בסטייל, עם ציפוי מתוק ועז בניחוח אסייאתי
מאיר קוקבוק | mako אוכל
| פורסם 28/11/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 כוס שקדים לבנים
1 כוס סוכר חום
1/2 כפית רוטב טבסקו
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מים
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור לחום 180 מעלות.
2 מסדרים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. מערבבים מדי 3 דקות, מוציאים מהתנור ומקררים.
3 בינתיים, מאחדים את כל שאר המרכיבים בסיר על אש קטנה עד שהכל נמס ומתחיל להתקרמל. מוסיפים גם את השקדים לסיר ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא של כל השקדים ברוטב הסמיך.
4 מפזרים את השקדים בחזרה על תבנית עם נייר האפייה ומקררים.
בקרו בבלוג של מאיר - ביסטייל
>> בשבוע שעבר הכנו סלמון מזוגג ברוטב טריאקי ביתי
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!