אוכל
תמונת AVI׃ mako

פיצה עם עוף פיקנטי

פיצה ביתית עשירה וצבעונית עם מוצרלה, עוף ועשבי תיבול

איריס כספי | מאסטר שף | פורסם 17/08/11 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 0.9 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

להכנת הבצק:

1.5 כפיות שמרים

1 כוס מים

1.5 כפיות סוכר

קורט מלח

2 כפות שמן קנולה

2.5 כוסות קמח

לרוטב הפיקנטי:

0.5 כוס חמאת בוטנים

0.5 כוס רוטב הויסין

2 כפות חומץ יין לבן

2 כפיות רוטב סויה

2 כפות שמן שומשום

 1 כף דבש

2 כפות מים

2 שיני שום קצוצות

2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ

מרכיבים נוספים לפיצה:

300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

2 כפות שמן זית

2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת

רבע כוס גזר מגורד

1/2 כוס נבטים לבנים

4 בצלים ירוקים קצוצים

2 כפות בוטנים קלויים קצוצים

2 כפות עלי כוסברה

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:

1 ממיסים את השמרים בכוס מים יחד עם הסוכר.

2 מערבבים במעבד מזון את הקמח, שמן הקנולה המלח והמים יחד עם השמרים עד שהתערובת הופכת לכדור בצק אחיד.

3 שמים את הבצק בצד בתוך קערה עם קמח. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל- 30 עד 45 דקות.

אופן הכנת הפיצה והרוטב:

4 מוציאים את הבצק מהקערה ולשים מספר דקות.

5 מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים ומשטיחים כל כדור לעיגול בצק בעובי 1 ס"מ. לאחר מכן, מניחים בצד בתוך תבנית אפייה משומנת.

6 מטגנים את קוביות העוף בשמן הזית ומעבירים לקירור בתוך קערה.

7 מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב.

8 מערבבים 2 כפות רוטב יחד עם העוף.

הרכבת המנה:

9 מורחים על כל עיגול בצק 2 כפות רוטב ומפזרים מעל את קוביות העוף.

10 מוסיפים גבינת מוצרלה מגורדת, גזר, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים.

11 אופים בתנור כ- 15 עד 20 דקות ב- 180 מעלות.

אופן ההגשה:

מניחים כל מנת פיצה על צלחת אישית ומפזרים מעל את עלי הכוסברה.