צילום׃ אסף רונן
טארט פלפלים ובצל
תקתוק מנות מהירות הוא אמנות בפני עצמה. קבלו ספק טארט ספק פוקצ'ה מאולתרת עם ירקות וגבינה, שמכינים ב-10 דקות
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/11/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
1/2 חבילת בצק פילאס טורקי
2-3 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות
2 פלפלים אדומים (אפשר גם צהובים) פרוסים לפרוסות
1/2 כף תימין
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן זית
150 גרם גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
עלות: כ-45 שקלים
1 מניחים בתבנית אפיה את בצק העלים ומעליו את פרוסות הבצל.
2 מעל הבצל מניחים את הפלפלים ומפזרים את התימין, השום והתבלינים. מזלפים על הכל את שמן הזית.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180מעלות (מצב טורבו) ל-15 דקות.
4 לאחר 15 דקות מעבירים את מצב הטורבו לאפייה רגילה, מפזרים את הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. הירקות והבצק צריכים להיות שזופים בסוף האפייה.