אוכל
צילום׃ אסף רונן

טארט פלפלים ובצל

תקתוק מנות מהירות הוא אמנות בפני עצמה. קבלו ספק טארט ספק פוקצ'ה מאולתרת עם ירקות וגבינה, שמכינים ב-10 דקות

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/11/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1/2 חבילת בצק פילאס טורקי

2-3 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות

2 פלפלים אדומים (אפשר גם צהובים) פרוסים לפרוסות

1/2 כף תימין

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור

2 כפות שמן זית

150 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

עלות: כ-45 שקלים

1 מניחים בתבנית אפיה את בצק העלים ומעליו את פרוסות הבצל.

2 מעל הבצל מניחים את הפלפלים ומפזרים את התימין, השום והתבלינים. מזלפים על הכל את שמן הזית.

3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180מעלות (מצב טורבו) ל-15 דקות.

4 לאחר 15 דקות מעבירים את מצב הטורבו לאפייה רגילה, מפזרים את הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. הירקות והבצק צריכים להיות שזופים בסוף האפייה.