נודלס ובקר מוקפצים ברוטב מייפל, סויה ושום
גיל חובב במתכון אסייתי עשיר של אטריות, ירקות, ובקר ברוטב מיוחד ונפלא
גיל חובב | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
350 גרם סירלוין פרוס הכי דק שאפשר
רבע כוס שמן תירס
1 בצל גדול קלוף וחתוך לשמיניות
חצי פלפל אדום חריף קצוץ דק
150 גרם אטריות ביצים (נודלס)
10 שיני שום קלופות וחצויות
2 כוסות תפרחות ברוקולי
שליש כוס סירופ מייפל
רבע כוס רוטב סויה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האטריות במים רותחים לפי ההוראות שעל השקית. בשתי דקות הבישול האחרונות מוסיפים את תפרחות הברוקולי. בגמר הבישול מסננים ושומרים בצד. 2. מלהיטים ווק על אש גדולה. יוצקים פנימה את השמן ומקפיצים בו את הבצל עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הפלפל והשום ומקפיצים עוד חצי דקה. 3. מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא עשוי (כשתי דקות). 4. מוסיפים את רוטב הסויה, המייפל האטריות והברוקולי, מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומגישים מיד.